Offset tisk in digitalni tisk

Offset tehnologijo uporabljamo za tisk knjig s trdimi ali mehkimi platnicami, revij, zloženk ter promocijskih materialov kot so plakati, prospekti, letaki in vabila. Izdelujemo tudi pisarniške tiskovine kot so dopisi, mape, kuverte,vizitke, obrazci in bloki.

Offset stroji nam omogočajo tisk na materiale gramature od 40 g/m2 do 450 g/m2 v barvni in črnobeli tehniki ali z uporabo barv iz Pantone barvne lestvice.

Pri tisku manjših naklad si lahko pomagamo z uporabo digitalnega tiska, ki nam omogoča tudi večjo fleksibilnost pri določenih rokih.

Nudimo kvaliteten in hiter tisk vseh vrst knjig, katalogov, brošur, revij, časopisov, letnih poročil, zbornikov, ipd..

Vašo knjižico po želji broširamo, naredimo trdo vezavo ali pa jih spnemo z žico. Ustrezna sodobna tehnologjia nam omogoča cenovno ugoden tisk, ne glede na količno, ki jo potrebujete, bodisi 1 kos ali več tisoč.

Poslužujemo se tudi ustrezne tehnologije za dodelavo tiskanih izdelkov. Pri tiskovinah tiskanih v polah lahko tako izvajamo izsek kartonske embalaže, zasek samolepilnih etiket, šivanje knjižnega bloka skozi hrbet, broširanje knjig, perforiranje, numeracijo, zgibanje, razrez in obrez tiskovine. Poleg naštetega izvajamo tudi slepi in toplotni tisk, predvsem na zloženkah, vinskih etiketah in ostalih tiskovinah, ki zahtevajo čimbolj atraktiven izgled.